JUNACI IZ SJENE

Najstariji i najmlađi raskrčili su put do Lige prvaka! Prvi se vratio iz mirovine, drugi je u Dinamu ostao slučajno

30.08.2024.
u 20:00

Bišćan je ostavio Sučića, koji je trebao na novu posudbu, tada u Maribor, a Jakirović je aktivirao Theophilea kad je bio slobodan i sam trenirao u Zagrebu, obojica su pun pogodak

Komentara 4

TA
tapiros77
23:04 30.08.2024.

Ono što ne mogu oprostiti Biščanu i zbog čeka mi se jako srozao u očima kao neki stručnjak i trener je detalj iz sezone 22/23! Zadnjih 7, 8 kola Dinamo je osigurao već naslov. Svi su znali da Livaković odlazii i da Necistić nije branio dugo - u tih zadnjih 7,8 kola Biščanu je i dalje Livi branio, a Nevistiću je dao samo jednu utakmicu!!! Livi otišao kasnije, Nevistić lutao puno utakmica i mogao je propasti nakon tih nekoliko loših utakmica - sve samo jer je Biščan htio da ima što bolji skor kao trener! Dakle uopće ga nije bilo briga za Dinamo u budućnosti, samo njegov score je bio bitan. Kasnije je ispao tragično iz Europe, Nevistić je bio očajan i Biščan je dobio otkaz i nadam se zauvijek otišao iz Dinama!

BI
billynik
20:43 30.08.2024.

Eto i Bišcan napravio nesto korisno ali je to postrno i naplatio.

KU
kuki333
21:57 30.08.2024.

Da KTC nije napravio onaj penal Dinamo bi prošao i onda bi ona ludnica sa Covidom eksplodirala u Hrvatskoj umjesto u Italiji!Svako zlo za neko dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije