BORUSSIA DORTMUND

Perišić poručio Kloppu: Želim igrati više!

perisic (1)
AFP
21.07.2012.
u 13:15

- Nisam pojma imao o obrani kad sam stigao, Klopp me svemu naučio - tvrdi Perišić

Ivan Perišić s velikim ambicijama gleda u novu sezonu Borussije Dortmund. Točnije, želi biti stalni dio udarne postave Jürgena Kloppa-

- Sezona će biti duga, imat ćemo mnogo utakmica pa se nadam da ću igrati više nego lani. Nakon prošle sezone imao sam gorak okus u ustima jer nisam igrao koliko bih volio - priznao je Ivan za RuhrNachrichten.

Treneru Kloppu odaje zasluge što mu je usadio neka nova znanja.

- Najvažnija stvar koju sam naučio od Kloppa je način na koji moram igrati obranu i kako se moram vraćati kad izgubimo loptu. Nisam pojma imao o tome kad sam stigao, a sada znam što želi od mene.

Jedan od igrača s kojim će se Perišić boriti za poziciju je pojačanje Marco Reus.

- On je odličan grač, brz, tehnički snažan i dinamičan. To su jako dobre vijesti za nas i vidjet ćemo kako će doprinijeti momčadi. Marco može igrati na svim ofenzivnim pozicijama.

Osvrno se 23-godišnji Omišanin i na Euro:

- To je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu. Imao sam priliku igrati protiv velikih igrača i uživao u podrši na stadionima. Nikad to neću zaboraviti i pomoć će mi u budućnosti - zaključio je Ivan.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:06 21.07.2012.

Osvrno se 23-godišnji Omišanin i na Euro: >>> Po cemu su to Perisic i Pranjic ZASLUZILI igrati na EP a najbolji igrac kvalifikacija,Kranjcar ,nije dobio ni minutu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije