PORUKA VATRENOG

Perišić se javio prvi put nakon teške ozljede: To mi znači sve na svijetu, vidimo se uskoro

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/10
21.09.2023.
u 12:01

Ofenzivac vatrenih danas se prvi put javio na Instagramu poslije teške ozljede, a citirao je i legendarnog košarkaša Michaela Jordana.

Ponajbolji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić doživio je ozljedu križnog ligamenta na treningu Tottenhama i vjerojatno ga neće biti najmanje pet ili šest mjeseci. Hrvatski navijači, vatreni i Zlatko Dalić nadaju se kako će Perišić biti spreman za predstojeće europsko prvenstvo nakon što odradi operaciju i rehabilitaciju. 

"Iskusni hrvatski reprezentativac zadobio je ozljedu tijekom beskontaktnog dijela treninga i bit će podvrgnut operativnom zahvatu. Ivan će započeti s rehabilitacijom uz pomoć našeg medicinskog osoblja, a očekuje se da će propustiti ostatak sezone", objavili su na društvenim mrežama Spursi. 

Ofenzivac vatrenih danas se prvi put javio na Instagramu poslije teške ozljede, a citirao je i legendarnog košarkaša Michaela Jordana. 

VEZANI ČLANCI:

"Prepreke te ne moraju zaustaviti. Ako naletiš na zid, ne okreći se i ne odustaj. Gledajte kako se podići, proći kroz to ili zaobići – Michael Jordan", napisao je Perišić i onda dodao:

"Hvala vam za svu podršku. To mi znači sve na svijetu, vidimo se uskoro."

Foto: Ivan Perišić/Instagram

Komentara 3

Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:19 30.12.2023.

Perišić i Modrić u Hajduku.

MA
Matoš
11:56 22.09.2023.

Vrime je , svakako i ovako ozlijeđen ne možeš biti slabiji od ove kukavelji u Hajduku.Želim ti što brži oporavak.

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
12:18 21.09.2023.

Sada kada je pola invalid lakše će se uklopiti kao svoj na svome u igru Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije