ODLAZI IZ DORTMUNDA

Perišić u Wolfsburg kao zamjena za Olića!

Ivan Perišić
www.bvb.de
24.12.2012.
u 11:29

Olić je razočarao zabivši samo dva pogotka otkako je na ljeto došao u klub

Ivan Perišić u siječnju će imati novi klub, a prema pisanju Bilda iz Borussije će prijeći u Wolfsburg!

Perišićevo nezadovoljstvo statuso u Dortmundu dugo je poznata stvar, a vapaji za odlaskom urodili su plodom te bi Wolfsburg za našeg reprezentativca platio sedam milijuna eura odštete. Ironično, bio bi zamjena za drugog vatrenog, Ivicu Olića koji je iz Bayerna došao na ljeto, međutim razočarao je golgeterskom formom - zabio je samo dva gola u 15 utakmica. Perišić je pak nastupio u 14 susreta, no samo tri je započeo te upisao dva pogotka.

Komentara 3

DA
danijel00
13:11 24.12.2012.

bilo bi odlicno kad bi se ovo ostvarilo.tamo bi se mogao nadavat golova

KL
klubuhb1
13:38 24.12.2012.

Onima koji bolje prate bundes ligu jasno je zašto nije igrao više. Pa barem četvorica nogometaša Borussie su bolji a mogu igrat na njegovoj poziciji

JA
jasb
18:03 24.12.2012.

"klubuhb1" znaci ti nepratis bundesligu, nemoj pricat gluposti, molim te _._, igraju prije njega jer su nijemci, reprezentativci, nista vise, zato fino ak nemos na tv-u, na internet pa de malo gledaj kad igra dortumg, kako ti famozni igraci igraju umjesto perisica, apogledaj i perisica kad dobije priliku, ak nemo skontat i vidit to onda odustani od nogometa i prebaci na golf il tako nesta !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije