njemačka

Perišić zabio, Borussia preokrenula u 90. minuti

perisic (1)
AFP
24.09.2011.
u 17:45

Srđan Lakić odigrao je cijelu utakmicu za "vukove" protiv svog bivšeg kluba, dok je Mario Mandžukić ušao u 46. minuti.

Izjednačujući pogodak Ivana Perišića u 64. minuti bio je znak da njemački prvak Borussia (D) pokuša preokrenuti rezultat u gostima kod Mainza. I uspjela je, Piszczek je svojim prvim pogotkom za žute, u 90. minuti, pospremio sva tri boda za pobjedu 2:1! Perišić je u 64. minuti primio loptu na rubu 16-erca, prevario je suparničkog igrača i preciznim udarcem desnom nogom sa 16 metara zatresao je mrežu. Odigrao je 90 minuta, a vodeći je pogodak Mainza bio uistinu raritetan! Iz sjedećeg, zapravo poluležećeg položaja(!?), postigao ga je Nicolai Müller u 33. minuti! Rijetko se viđa takav pogodak, strijelac je bio vrlo snalažljiv i spretan, a obrana Dortmunda nonšalantna i dekoncentrirana.

Wolfsburg je upisao sva tri boda svladavši doma Kaiserslautern, iako je cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje. Isključen je, naime, bio Kyrgiakos.Jedini je pogodak za domaćina postigao Dejagah u 63. minuti. Srđan Lakić odigrao je cijelu utakmicu za "vukove" protiv svog bivšeg kluba, dok je Mario Mandžukić ušao u 46. minuti umjesto Jonssona.

Rezultati 7. kola: Stuttgart – HSV 1:2, Wolfsburg – Kaiserslautern 1:0, Schalke – Freiburg 4:2, Mainz – Dortmund 1:2, Mönchengladbach – Nürnberg 1:0, Augsburg – Hannover 0:0. Redoslijed: Mönchengladbach 16 bodova, Bayern (-1) 15, Werder (-1) 13, Hoffenheim (-1), Schalke i Hannover po 12...

Komentara 4

MA
Mamlaz
19:11 24.09.2011.

Svaka mu čast! Perišić je u konstantnoj formi, Kranjčar ga može zabiti i nakon pola godine neigranja, Rakitić je ozdravio, Modrić je pronašao šut, Vukojević uvijek može zabiti topčinu sa ruba 16erca... mislim da naš vezni red može sa 20-255 metara unakaziti bilo koju momčad ako imaju dan. To su, kao što smo imali prilike vidjeti, bombe koje se ne brane. Treba im dati više slobode, dapače, forsirati šut... nemoguće da baš nikome neće ući. I još Dudu i 16ercu... milina :)

LI
linder
19:25 24.09.2011.

I Mario Madukic postao igracina i borac , danas kad je usao pao gol, od njega pocela akcija za gol

KI
kiiko
20:04 24.09.2011.

vezni red je fantastican, za ep obavezno moraju bit modric,kranjcar,rakitic,badelj,vukojevic,jajalo,perisic,ilicevic,kovacic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije