STRANI NOGOMET

Perišić zabio Herthi, a igrač Stokea zabio dva autogola!

Ivan Perišić
Pixsell
12.01.2013.
u 18:48

Ivan Perišić zabio je u svom drugom nastupu za Wolfsburg i drugi pogodak. Sjajno ga je krenulo...

Wolfsburg je igrao prijateljsku s Herthom, Ivan Perišić je zabio već u 4. minuti za 1:0, a na kraju je završilo 5:1. Sjajan je bio i Mario Mandžukić postigao je prvi gol Baselu u 9. minuti za 1:0, a završilo je 3:0.

Dejan Lovren igrao je svih 90 minuta u pobjedi Lyona 2:1 kod Troyesa.

Na Otoku su igrali Nikica Jelavić, čiji je Everton odigrao bez golova sa Swanseom, a mrežu nije tresao ni Mladen Petrić, koji je igrao samo do 65. minute. Fulham je igrao s Wiganom 1:1, zabio je Kragounis za Fulham, a Di Santo za goste.

U slavlju Bordeauxa kod Rennesa (2:0) sudjelovao je i Gregory Sertic, momak koji želi hrvatski dres.

Waltersovim kiksevima nikad kraja

Zanimljivo je bilo na susretu Chelseaja i Stokea, slavili su plavi 4:0, a veznjak Stokea Jonathan Walters zabio je čak dva autogola! Za vodstvo Chelseaja 1:0 i 2:0... Oba puta loptu je u vlastitu mrežu poslao glavom, te je četvrti igrač Premiershipa kojem je to uspjelo. Prije su se "proslavili" Michael Proctor, Jamie Carragher i Gary Breen.

Walters je (barem) izborio kazneni udarac u 90. minuti, no nije ga i realizirao...

Peripetije Stokeova veznjaka pogledajte u videu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije