HAJDUKOVA SAPUNICA

Perišić želi napustiti Hajduk zbog Barcelone? Evo koja je logika ove nevjerojatne priče

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
13.08.2024.
u 20:30

Kako će se cijela sapunica završiti tek ćemo vidjeti. Svi čekaju da se oglasi i sam Perišić. No, treba spomenuti i da ljetni transferni rok još traje te da su sve opcije otvorene

Nakon što je trener Hajduka Gennaro Gattuso izostavio Ivana Perišića (35) iz momčadi, pojasnio je svoju odluku. Rekao je kako mu je hrvatski reprezentativac prije 20-ak dana došao i rekao kako želi napustiti klub. Odmah se podigla prašina oko cijele stvari.

Pojavila se i informacija koja kaže da je razlog toj želji za odlaskom i navodna ponuda Barcelone. Službenih potvrda nema, a istinitost ovih navoda je upitna. Naime, Perišić se još pokušava nametnuti nakon ozljede, u klubu se slaže momčad za naslove u koju je doveden i Ivan Rakitić pa je čudno da netko ima zahtjeve za odlaskom.

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/19

S druge strane, trener Barcelone je Hansi Flick, čovjek koji je Perišića vodio u sezoni 2019./2020., kada je stigao na posudbu u Bayern te osvojio Kup, prvenstvo i Ligu prvaka. Dobro su se slagali i ne bi bilo čudno da sada postoji kontakt Ivana i Barcelone. Bilo kako bilo, činjenica je da je Perišić nezadovoljan, rehabilitaciju je prošao, spremio se za Euro pa možda želi nove izazove u karijeri.

No, ovim je svojim izjavama na sebe svalio bijes navijača koji su ga oštro osudili na društvenim mrežama gdje mu poručuju da slobodno ode iz Hajduka i Splita ako je istina ono što je trener rekao.

Kako će se cijela sapunica završiti tek ćemo vidjeti. Svi čekaju da se oglasi i sam Perišić. No, treba spomenuti i da ljetni transferni rok još traje te da su sve opcije otvorene. A ruku na srce, nije mala stvar navući na sebe dres Barcelone. 

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 6

PI
piran
22:01 13.08.2024.

Treba ić Gatezo tamo.

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
21:57 13.08.2024.

Ovo je vec malo teza kategorija...tko god je iskonstruirao.

FR
freeshooter
21:25 13.08.2024.

...meni kao navijaču Dinama, ali i Vatrenih... je žao i neugodno što se sada radi jednom velikom hrvatskom igraču... volio bih radi Perišića da se to ostvari, da začepi sve što mu sada nabacuju poljudski mitomani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije