izgubili od posljednje gorice

Perković na klupi Osijeka nije upisao ni jednu pobjedu, ipak tvrdi: 'Nije sve tako crno'

Osijek i Šibenik sastali se u 26. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
08.04.2023.
u 19:41

Osijek je i dalje treći sa 38 bodova, koliko ima i četvrti Varaždin, a samo bod manje ima peti Slaven Belupo.

Nogometaši Gorice u susretu su 28. kola HNL-a na svom terenu svladali Osijek sa 2-0 (0-0). Oba pogotka na utakmici postigao je napadač Osijeka na posudbi u Gorici Kristijan Fućak, prvog u 73., a drugog u 83. minuti.

- Čestitam Gorici na zasluženoj pobjedi, a mi smo od ove utakmice očekivali puno više - rekao je nakon utakmice strateg Osijeka Borimir Perković

- Nismo u utakmicu loše ušli, ne znam je li bio jedanaesterac u jednoj situaciji, a u drugoj smo imali jako dobru priliku koju nismo iskoristili - osvrnuo se.

>> VIDEO: Bišćan s Čačićem ima nevjerojatnu poveznicu. Naslijedio je trenera s kojim je doživio ružnu epizodu

Bila je ovo peta utakmica Borimira Perkovića na klupi Osijeka koji još uvijek čeka prvu pobjedu u ulozi glavnog trenera "bijelo-plavih". Otkako je Perković zamijenio Renea Pomsa Osijek je tri puta remizirao i dva puta izgubio.

- Imali smo priliku doći do lakšeg puta za obranu trećeg mjesta, ali još uvijek smo na njemu i imamo se za što uloviti unatoč ovom porazu. Nije sve tako crno, radimo dobro, atmosfera je dobra i sigurno da ova grupa igrača može pobjeđivati - zaključio je trener.

Ovom pobjedom posljednja Gorica je stigla do 20 bodova, samo četiri manje od devetog Šibenika koji će kasnije u subotu gostovati u Rijeci. Osijek je i dalje treći sa 38 bodova, koliko ima i četvrti Varaždin, a samo bod manje ima peti Slaven Belupo.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
20:29 08.04.2023.

"Nije sve tako crno" Točno. Ne možete ispasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije