Borba za novog Pelea

Pet klubova nudi 45 mil. eura, dobilo dozvolu da pregovara s Neymarom

'Neymar, of Brazil\'s Santos FC, celebrates his goal scored against Venezuela\'s Deportivo Tachira, during their 2011 Copa Libertadores football match held at Pacaembu stadium, in Sao Paulo, Brazil, o
'NELSON ALMEIDA'
28.06.2011.
u 23:42

Pet je europskih klubova ponudilo 45 milijuna eura, cijenu koju je brazilski Santos postavio za svoju zvijezdu Neymara (19)

Tako su Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Manchester City i Anži iz Mahačkale dobili zeleno svjetlo za pristupanje igraču kojega će pokušati uvjeriti da su baš oni ti u kojima bi trebao nastaviti karijeru.

Igrač se trenutačno nalazi na Copa Americi s Brazilom, a predsjednik Santosa Luis Alvaro Ribeiro uvjeren je da će mlada zvijezda ipak ostati u svom dosadašnjem klubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije