OZLJEDA ZGLOBA

Petrić možda igra već protiv Bayerna

Mladen Petrić
AFP
26.02.2010.
u 16:52

Kako navodi službena internet stranica Hrvatskog nogometnog saveza liječnički nalazi Mladena Petrića, hrvatskog nogometnog reprezentativca i člana Hamburga, su bolji od očekivanog.

Ozljeda zgloba je lakše prirode, a hrvatski će napadač čak možda konkurirati i za nedjeljni dvoboj s Bayernom, a nastup u Bruxellesu, na prijateljskom reprezentativnom ogledu između Belgije i Hrvatske, ne bi smio doći u pitanje.

Tijekom petka je Mladen Petrić obavio pregled magnetskom rezonancom u Hamburgu. Distorzija zgloba koju je zaradio u 75. minuti utakmice s PSV-om (Europa liga) ipak je lakše prirode i moguće je da će hrvatski reprezentativac konkurirati već za nedjeljni derbi.

Ono što je posebno važno za hrvatsku reprezentaciju jest činjenica da Mladen definitivno putuje u Bruxelles i da će biti na raspolaganju izborniku Slavenu Biliću za ogled s Belgijom u srijedu, 3. ožujka.
 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Glina74
Glina74
09:04 27.02.2010.

flame nije bila riječ o Petrić- Nistelrooy niti pisanje sa Č ili Ć nego da če BILIĆĆĆĆ imati izgovor kada izgubi od Belgije .Ti nisi shvatio moj komentar to je Tvoj problem a ne moj.Nakon 45 godina inostranstva sam sretanan da i ovako pišem da nemav više grešaka a da sam Slovenac.Probaj pratiti moje kobemtare pa češ da vidiš koliki sam ja Kranjac.

DC
DC
16:59 26.02.2010.

Pocelo je! Ovi nasi nogometasi ko da su od secera.

LU
luena
19:09 26.02.2010.

domingo1981... nije sigurno,ali najvaznije je nase i izbornika popljuvat...balavurdija nezna nista pametnije...to su sve nesposobnjakovici koji misle da sve mogu.a ustvari su nitko i nista...zavist izlazi iz njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije