NEKOREKTAN NAČIN

Petrić: Nepošteno je od HSV-a da moram čitati da odlazim

\'Hamburg SV\'s injured player Mladen Petric watches his team during their German Bundesliga first division soccer match against FC Nuremberg in Hamburg September 11, 2010.  REUTERS/Christian Charisiu
Reuters
28.03.2012.
u 12:03

– Svjestan sam da mi ne ide dobro u zadnje vrijeme, no u ovo doba preko novina objaviti da mi neće ponuditi produljenje nije pošteno

Ni HSV-u ni našem Mladenu Petriću u njemu u posljednje vrijeme ne piše se dobro. Momčad iz Hamburga ovu sezonu pamtit će kao jednu od najgorih nakon dugo vremena, 16. su na ljestvici, na prvom od tri mjesta od zone ispadanja.

Hrvatski reprezentativni napadač tamo je već četiri sezone, u 130 utakmica zabio je 60 golova, no aktualnom treneru Thorstenu Finku nije u planovima. Iz kluba su najavili da mu neće produljivati ugovor, a o svemu se pojadao njemačkom časopisu Bild.

– Svjestan sam da mi ne ide dobro u posljednje vrijeme i očekujem više od sebe, kao svi u klubu.

Svoj loš učinak objašnjava ovako:

– Postoji nekoliko čimbenika. Momčad ne igra na optimalnoj razini, a uz to nas prati i loša sreća. I moja osobna situacija igra ulogu, ali vrijeme objave kluba da mi neće produljiti ugovor bilo je totalno glupo. Da je pred nama još 4-5 utakmica, onda dobro, ali ovako...

Petrić je, naime, u novinama pročitao da ga klub više ne želi.

– Zanimalo me produljenje, ali kad sam pročitao da ne računaju više na mene, shvatio sam da se to moglo i drugačije riješiti. Potpisao bih davno za neki drugi klub i znao gdje ću igrati, ali ovako su ispali nepošteni. HSV je klub u kojem sam najduže bio i želim se rastati korektno.

Napadač ima planove za budućnost, no odlučio je šutjeti.

– Znam što ću napraviti na ljeto, ali ne želim se time opterećivati u ovom trenutku. Želim odavde otići s pozitivnim iskustvom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije