Ništa od Atene

Petrić: Od heroja s Wembleyja do Pedra

'09.04.2011, Imtech Arena, Hamburg, GER, Hamburger SV vs Borussia Dortmund, im Bild Mladen Petric (Hamburg #10) versucht sich gegen Marcel Schmelzer (Dortmund #29) durchzusetzen Foto Ÿ nph / Witke'
'nph / Witke'
29.09.2011.
u 20:00

Sa 8,5 milijuna eura Mladen je, nakon Eduarda, najvredniji hrvatski napadač

Čeka se da u Gijonu opet proradi Mate Bilić pa da i on uskoči na Slavenov popis ispred Mladena Petrića (30), kapetana HSV-a i po tržišnoj vrijednosti od 8,5 milijuna drugoga na rang-ljestvici hrvatskih napadača (prvi je Eduardo). Ta je igračina kod Bilića tek sedmi u vrsti za susret s Grčkom, iza Eduarda, Mandžukića, Kalinića, Jelavića, Klasnića i Olića; ne zato što je najniži nego stoga što više nije dovoljno dobar, ne uklapa se, ne zabija, ne asistira...

Sada, prvi put nakon duljeg vremena, možda i ima nešto u tome. Naime, Mladen je zabio samo tri gola za HSV u sedam nastupa, treba mu gotovo 200 minuta za pogodak, ima mizernu prosječnu ocjenu 4,67 (raspon od 1 do 5)... No Petrić nije kod Bilića eliminiran jučer, prekjučer, prošli vikend, nego davno prije, još kada je zabijao po 20 pogodaka u sezoni.

Negdje mu je stao na žulj. Možda u Beču kad je fulao penal protiv Turaka ili u Bruxellesu prošloga proljeća kada je pod tajanstvenim okolnostima otkazao nastup u prijateljskoj utakmici, navodeći ozljedu, a tri dana kasnije predvodio je HSV protiv Herthe.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 22

BR
brckohr
22:28 29.09.2011.

kalinic je bolji od petrica,da........al u mudima jedne zene! SRAMOTNO!

OB
-obrisani-
20:16 29.09.2011.

da mladen je u zivotu pola napravio naopacke, sta se tice nogometa, iz jednog dortmunda koji ima 80000 gledalaca otisao u hamburg, koji ima upola manje po utakmici-na zalost covjek ne moze gledat u buducnost pa su greske moguce, kad nejde cijelom hsv nejde ni mladenu.

LI
linder
21:00 29.09.2011.

Petric odlican tehnicar i daje preljepe golove, steta velika, nadamo se da ce opet zaigrati za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije