NJEMAČKA

Petrić precizan s bijele točke u remiju HSV-a

Mladen Petrić
Pixsell
08.04.2012.
u 19:51

Nezaustavljivi Španjolac Raul zabio je dva pogotka za Schalke u pobjedi protiv Hannovera

Mladen Petrić upisao se u strijelce za svoj HSV u 29. kolu Bundeslige. U remiju (1:1) s Bayer Leverkusenom naš je napadač u 40. minuti donio vodstvo Finkeovoj momčadi preciznim udarcem s bijele točke. Za apotekare je izjednačio Schurrle u 55. pa su na kraju podijelili bodove.

Schalke je sjajnu formu potvrdio domaćim slavljem protiv Hannovera 3:0,a s dva pogotka u pobjedi sudjelovao neuništivi Raul. Španjolac je zabio već u šestoj minuti, drugi pogodak upisao u drugoj minuti nastavka, a u 63. je konačan rezultat postavio njegov kolega iz napada Klaas Jan Huntelaar.

Njemačka, poredak nakon 29. kola: 1. Borussia D. 66, 2. Bayern 63, 3. Schalke 57, 4. Borussia M. 52, 5. Stuttgart 43..., 14. HSV 31...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije