Bundesliga, 19. kolo

Petrić strijelac u pobjedi HSV-a, Olić ušao i asistirao za pogodak

'27.08.2011, Imtech Arena, Hamburg, GER, 1.FBL, Hamburger SV vs 1. FC Köln / Koeln, im Bild Jubel bei Mladen Petric (Hamburg #10, links) und David Jarolim (Hamburg #14)  // during the match Hamburger
'nph / Frisch'
28.01.2012.
u 17:41

Hrvatskom reprezentativcu u redovima HSV-a, pogodak Herthi bio je peti u 13 nastupa.

U 19. kolu njemačke Bundeslige HSV je u Berlinu svladao domaću Herthu 2:1, a strijelac pogotka za 2:0 bio je hrvatski reprezentativac Mladen Petrić. Naš je napadač iskoristio ubačaj Diekmeiera i u sudačkoj nadoknadi prvog dijela glavom zatresao mrežu Berlinčana. Petrić, kojemu je ovo bio peti pogodak u 13 nastupa, u igri je proveo 85 minuta, a naš drugi reprezentativac u HSV-u Ivo Iličević susret je odgledao s klupe. Za Herthu je u 21. minuti u igru ušao Andre Mijatović i zaradio žuti karton do kraja utakmice.

Ivica Olić u igru je u pobjedi Bayerna nad Wolfsburgom 2:0 ušao u 77. minuti, ali i toliko mu je bilo dovoljno da ostavi trag. Naime, Ola je asistirao Robbenu za 2:0 u drugoj minuti sudačke nadoknade. Danijel Pranjić nije ulazio u igru za Bayern, a u redovima gostiju iz vučjeg grada Mandžukić je zaigrao prvi put nakon što je napustio teren u pripremnoj utakmici s Bunyodkorom, kad je nakon pada kašljao krv. Mandžo je na terenu bio cijelu utakmicu.

Uspješna je bila i dortmundska Borussija, koja je kod kuće svladala Hoffenheim 3:1, a Ivan Perišić u igru je ušao u 77. minuti.

Ostali rezultati: Werder - Bayer (L) 1:1, Augsburg - Kaiserslautern 2:2. Köln - Schalke 1:4.

Poredak: Bayern 40, Borussia (D) 40, Schalke 40, Borussia (M) 36 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije