STRIJELAC U PREOKRETU

Petrić: Svakome možemo na strani postići pogodak

Mladen Petrić
AFP
02.04.2010.
u 09:25

Nogometaši HSV-a približili su se finalu Europa lige koje će se u njihovoj Nordbank Areni igrati 12. svibnja. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Hamburgu su svladali Standard 2-1.

Strijelci za njemačku momčad bili su Mladen Petrić (42. minuta s bijele točke) i Ruud van Nistelrooy (45.) koji su tako nadoknadili i preokrenuli negativan rezultat nakon što je sastav iz Liegea u vodstvo, u 31. minuti, doveo Dieudonne Mbokani.

"Jedan grad, jedan finale, jedan cilj" natpis je koji već neko vrijeme stoji na domu hamburških nogometaša podsjećajući ih na misiju koja je pred njima. Finale pred svojoj publikom veliki je motiv Hamburžanima koji se istome nadaju.

Komentar utakmice igrane u četvrtak ponudili su strijelci Van Nistelrooy i Petrić.

- Odigrali smo hrabro nakon što su gosti poveli i zbog toga cijeli sastav zaslužuje pohvale. U Liegeu imamo veliku šanse - kazao je nizozemski napadač.

- Ne bih ovo nazvao optimalnim rezultatom, ali sposobni smo svakome zabiti gol na strani - dodao je hrvatski nogometni reprezentativac koji je odirgao uvodne 72 minute prvog četvrtfinalnog susreta.

Uzvratna utakmica igra se 8. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije