ANKETA

PITAMO VAS Tko je kriv za loše utakmice Dinama? Ante Čačić ili igrači

Dinamo se u Skoplju plasirao u 3. pretkolo Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
27.07.2022.
u 11:18

Iako su bili bolji protivnik i s više izrazitih šansi, navijači i dio javnosti nije zadovoljan Antom Čačićem kao trenerom plavih.

 Zagebački Dinamo je slavio u uzvratu drugog pretkola u Skoplju protiv Shkupija minimalnih 0:1 i tako osiguran plasman u iduću fazu kvalifikacija za Ligu prvaka. Iako su bili bolji protivnik i s više izrazitih šansi, navijači i dio javnosti nije zadovoljan Antom Čačićem kao trenerom plavih.

To su i dobrim dijelom pokazali navijači na klupskoj Facebook stranici svojim komentarima poslije dvoboja. 

- Dovoljno govori situacija kada Čačić stoji na liniji i traži suca da sudi kraj protiv Shkupija. Jadno. Čeka se 80 minuta da se napravi promjena, a ima pravo na pet izmjena. Svaka čast Shkupiju odigrali su obje tekme lavovski i bili su odlični. Nemaju se kaj sramiti. Nadam se da naši neće imati ovakve muhe protiv ostalih. Ademiju kapa dolje tko će drugi nego kapetan - mišljenje je jednog navijača. 

Stoga vas u anketi pitamo - je li za dvije slabe utakmice Dinama protiv Shkupija kriv trener ili igrači. Glasujte u našoj anketi.

 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar feudalac
feudalac
12:09 27.07.2022.

...venecijanci na aparatima, ko je kriv za prolazak Dinama u drugu fazu europskih natjecanja, boli vas količina eura koja se slijeva u Maksimirsku.... ahahaaaaa ko je kriv!?

BS
Blue_shirt
13:41 27.07.2022.

Dinamo ove sezone: 3x pobjede u pripremnim prijateljskim utakmica. Osvojen superkup protiv hajduka Dvije pobjede na otvaranju prvenstva Prosli prvo pretkolo kvalifikacija u kojima smo nastupili Di je tu problem na vidiku, a svaki dan deset clanak kako je dinamomo u problemu. Te pojacanja nisu dobra te ovo te ono. Sa druge strane, jucer se pisu hvalopsjevi o litavskom dvojcu. A pod njihovim vodstvom su 3x poraz na pripremnim utakmicam, pobjeda u prvom kolu hnl, poraz jos jedanu prijateljskoj. I tamo su naslovi o nikad boljem treneru u povijesti, rekodri 17/25 nesto... Dajte najte

MI
Miko33
11:32 27.07.2022.

Pa protiv Slavena igra je bila odlična, to nitko ne spominje. Čačić je ispunio sve ciljeve, ne znam zašto toliko kritike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije