bruno petković

'Plavi devet' upisao se u povijest Lige prvaka i Stamford Bridgea

Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
02.11.2022.
u 23:49

Petković je pogotkom u sedmoj minuti za vodstvo zagrebačkog sastava ostao upisan u povijesnim knjigama.

Hrvatski prvak Dinamo poražen je na gostovanju kod Chelsea s 2:1 i tako se oprostio od europskih natjecanja za ovu sezonu. 

Jedini zgoditak za plave iz Maksimira zabio je Bruno Petković u sedmoj minuti i tako se upisao u povijesne knjige što se tiče europskih dvoboja na Stamford Bridgeu. 

Naime, gol centarfora plavih je treći najbrži u povijesti koji je Chelsea primio na svom stadionu u Ligi prvaka. Samo su dva gola europskih suparnika Bluesa u Londonu ranije pala, protiv Ajaxa su u sezoni 2019/20. primili već u drugoj minuti, a protiv APOEL Nicosije 2009/10. u šestoj minuti.

Podsjetimo, Moharrami je ubacio s desnog boka,  kapetan Ademi se othrvao Azpilicueti i lopta je stigla do Petkovića koji je matirao golmana Mendya. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije