Pobjeda Cedevite

Pljesak Repeši 
i Ivkoviću, Smith i Zubčić dominirali u Smederevu

Nolan Smith (1)
Davor Puklavec/Pixsell
06.10.2013.
u 21:57

- Utakmicu je došao pogledati Dušan Ivković, bivši izbornik Srbije. Dobio je pljesak na otvorenoj sceni

Košarkaši Cedevite pobijedili su u Smederevu Mega Vizuru sa 72:62 (21:15, 21:18, 17:16, 13:13) u 1. kolu ABA lige. Novi sudionik tog natjecanja pružao je solidan otpor, došao i na 47:50, a onda je krenula serija Zagrepčana do uvjerljivih 70:53.

- Bez obzira na pobjedu, nisam pretjerano zadovoljan igrom. Bilo je previše oscilacija i mislim da smo utakmicu trebali riješiti puno, puno ranije - istaknuo je Jasmin Repeša, trener Cedevite, koju su predvodili Amerikanac Smith (21 koš, sedam skokova i šest asistencija), Zubčić (14 koševa, sedam skokova) i Nurkić koji je u posljednjih deset minuta ubacio šest koševa i imao četiri asistencije. Kod domaćina istaknuo se Dangubić sa 17 koševa. 

- Utakmicu je došao pogledati Dušan Ivković, bivši izbornik Srbije. Dobio je pljesak na otvorenoj sceni, a uspio sam malo s njim razgovarati uoči utakmice - rekao je Repeša, koji je na kraju također nagrađen pljeskom objektivnih domaćih gledatelja. Već u srijedu Cedevita u dvorani II Sportskog doma ugošćuje slovensku Krku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije