'STRAŠAN TALENT'

Pljušte komentari poslije vijesti da Arsenal želi Baturinu: 'Ima potencijal biti veći od Modrića'

Under 21 International Friendly - England v Croatia
Andrew Couldridge/REUTERS
10.04.2023.
u 09:39

20-godišnji razigravač Dinama već je zaludio navijače 'topnika' i žele ga vidjeti na Emiratesu u ljetnom prijelaznom roku

Mladi hrvatski reprezentativac Martin Baturina navodno je na meti londonskog Arsenala, senzacionalne vijesti procurile su jučer, a javio ih je portal specijaliziran za praćenje Arsenala Gooner Fanzine. Menadžer Mikel Arteta ga prema njihovim informacijama vež duže vremena ima na listi želja, a navijači su odmah istraživati tko je potencijalno pojačanje engleskog velikana. 

Portal Afcstuff izdvojio je pozitivne komentare navijača Arsenala oko transfera Baturine koji bi mogao iznositi 17 milijuna eura, što je za njih prava 'bagatela'. 

- Za iznos od 15 milijuna funti to izgleda kao krađa. Nemojte biti iznenađeni ako za nekoliko godina shvatite zašto se oko Baturine stvori takav hype, iako to trenutačno ne shvaćate. 

- Ovaj klinac ima potencijala biti i bolji od Modrića. Uz dužno poštovanje prema Modriću, jako je dobar, ali ovaj klinac izgleda zastrašujuće u svojim godinama. Pod Artetom može doći do klupske legende. 

- Ovaj mladić ima strašan talent. Ovo što radi u njegovim godinama je 'bolesno', vrlo dobra kupnja za budućnost. Sjajan tehničar, dobra vizija igre i odličan udarac.

- Kupite idućeg Modrića i to budite jako brzi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije