NA OTVARANJU

FOTO Evo što Ed Sheeran radi nakon velikog koncerta u Zagrebu. Oduševio je navijače

Premier League - Ipswich Town v Liverpool
Foto: David Klein/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.08.2024.
u 16:00

Prije utakmice se družio s navijačima kojima je dijelio pite, autograme i fotografirao. Na kraju njegov Ipswich nije pobijedio, ali navijači su se sjajno zabavili

Nogometaši Liverpool otvorili su novu sezonu gostujućom pobjedom 2-0 protiv povratnika u elitno društvo Ipswich Towna. Novi menadžer "Redsa" Arne Slot, koji je nakon devet godina "vladavine" Jurgena Kloppa stigao na Anfield, imao je uspješnu premijeru.

Unatoč sporom i frustrirajućem prvom poluvremenu, Liverpool je u nastavku ponudio daleko bolju igru postigavši dva gola za tri boda. Ipswich, koji se vratio u Premier ligu nakon 22 godine, dobro se držao sat vremena, no potom je u pet minuta primio oba gola.

GALERIJA Evo što Ed Sheeran radi nakon velikog koncerta u Zagrebu. Oduševio je navijače

Premier League - Ipswich Town v Liverpool
1/5

U 60. minuti je Digo Jota zabio na asistenciju Mohameda Salaha, a pet minuta kasnije je egipatski napadač i sam zabio gol potvrdivši slavlje gostiju. Slot je tako postao prvi trener Liverpoola u ovom stoljeću koji je pobijedio u svojoj prvoj natjecateljskoj utakmici.

Na koncertu je bila i svjetska glazbena zvijezda Ed Sheeran. Nakon koncerta u Zagrebu stigao je pogledati susret svojeg Ipswicha i Liverpoola u prvom kolu Premier lige. Prije utakmice se družio s navijačima kojima je dijelio pite, autograme i fotografirao. Na kraju njegov Ipswich nije pobijedio, ali navijači su se sjajno zabavili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije