VJERNI NAVIJAČ

Pobjedu Hajduka slavio i Perišić: Iz Londona poslao podršku klubu s Poljuda

Vatreni stigli u Split, dočekalo ih tisuće navijača
Miroslav Lelas/PIXSELL
26.08.2023.
u 22:07

Hajduk nakon pet odigranih utakmica prve hrvatske lige ima 15 bodova i sjedi na čelu ljestvice. Nakon što je Hajduk u subotu pobijedio Varaždin rezultatom 2-1, Perišić je objavio screenshot utakmice i napisao "+3".

Hajduk je u šestom kolu HNL-a nastavio pobjednički niz i na gostovanju kod Varaždina slavio rezultatom 2-1. Karakteristično sebi, započeli su snažno i poveli golom Filipa Krovinovića u 29. minuti.

Utakmicu je otvorio pogodak Leona Belcara za izjednačenje u 37. minuti. Međutim, u drugom su poluvremenu ponovo igrači Hajduka bili bolji, a pobjedu su osigurali golom Leona Dajakua u 86. minuti. 

VEZANI ČLANCI:

Tako Hajduk nakon pet odigranih utakmica prve hrvatske lige ima 15 bodova i sjedi na čelu ljestvice. Pomno njihove uspjehe prati i Ivan Perišić čijem su se dolasku nadali svi navijači splitskoga kluba. Nadali su se da će doći na Poljud, no on je ipak ostao u Tottenhamu. Nakon što je Hajduk pobijedio, Perišić je objavio screenshot utakmice i napisao "+3".

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

Komentara 3

T2
Tomo_20
00:25 27.08.2023.

Slobodno sanjaj te na kraju ste ipak drugi ako bog da hahahaha

T2
Tomo_20
12:55 27.08.2023.

Ja bi vas htjeo vidje ti kako bi hajduk prosao da konstantno kao dinamo igraju europske utakmicr i jos prvaci u ligi biti ja mislim da bi hajduk u drugu ligu ispao

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
03:34 27.08.2023.

kaj bute pisali tam negdje oko Božića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije