Trikovi

Pogledajte domišljatost Torcide: Evo kako unose baklje na tribine!

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
03.11.2015.
u 12:41

Dalmatinski portal objavio je video u kojem se vidi kako se Torcida snalazi i na koji način unosi baklje na tribine.

Torcida je proteklog vikenda proslavila 65. rođendan, a na utakmici protiv Rijeke napravljena je velika bakljada. I inače su navijači splitskog kluba poznati po paljenju baklji, a mnogi se pitaju kako ih uspiju ''prošvercati''.

Dok mnogi za to krive propuste u organizaciji, policija i redari svaljuju odgovornost jedni na druge, ovoga puta uvjerili smo se da se zapravo radi o domišljatosti.

Dalmatinski portal objavio je video u kojem se vidi kako se Torcida snalazi i na koji način unosi baklje na tribine.

>>Riječki navijači kamenovali i pretukli navijače Hajduka, dvojica ozlijeđena, 30 privedenih

>>Rijeka pokvarila Torcidin rođendan i 'razmontirala' Hajduk na Poljudu!

Komentara 8

DU
Deleted user
13:50 03.11.2015.

I Vi ovo veličate?.....a radi se o huliganstvu....definitivno je jasno zašto policija ne može dohvati ona dva fašistička crtaća sa Poljudskog travnjaka...ne da im politika sa politicki postavljenim ministrom...

SO
sonce
13:01 03.11.2015.

To je poznato samo što policija ne radi svoj posao.

DI
dinamojavolim1
13:31 03.11.2015.

domisljatost??koliko ja znam to je zabranjeno....znaci ako mene snimite kak pljackam banku i policija me ne uhvati to cete nazvati "domisljatost"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije