Promašio loptu

Pogledajte kako je Messi upropastio najljepšu akciju Barce

Barcelona (1)
Screenshot youtube
25.09.2013.
u 19:11

Mnogi španjolski mediji tu su akciju proglasili najljepšom Barceloninom u posljednjih nekoliko godina, ali svi žale što nije okrunjena pogotkom

Nogometaši Barcelone često nas oduševljavaju fantastičnim potezima i akcijama, a tako je bilo i u šestom kolu Primere protiv Sociedada. Katalonci su u toj utakmici pobijedili 4:1, a posebno se istaknula lijepa akcija iz 36. minute.

Mnogi španjolski mediji tu su akciju proglasili najljepšom Barceloninom u posljednjih nekoliko godina, ali svi žale što nije okrunjena pogotkom. A krivac za to je ni manje ni više nego najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

Naime, Iniesta, Messi i Xavi odlično su kombinirali, bilo je tu i dva proigravanja petom, uključio se i Neymar vrhunskim driblingom, a onda je kao na pladnju poslužio Messija. No, Argentinac je sa šest metara od gola promašio loptu i upropastio akciju...

>>Messi postigao spektakularan pogodak, ali ne za Barcelonu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije