Vieirini izabranici

Pogledajte kako se Manchester City priprema u Novigradu

manchester city
Foto: Manchester City/Twitter
15.07.2014.
u 18:00

Stiglo je 47 nogometaša i 29 članova stručnih stožera.

Nakon što su prošlog ljeta istaknuli zadovoljstvo pripremama odrađenim u Hrvatskoj, ekspedicija Manchester Cityja i ove je godine stigla u Novigrad.

Naime, juniorska i U-18 momčad engleskog prvaka, predvođena legendarnim francuskim nogometašem i voditeljem omladinskog pogona Patrickom Vieirom, na desetodnevnim je pripremama u istarskom gradiću.

Stiglo je 47 nogometaša i 29 članova stručnih stožera, a planirano je i nekoliko prijateljskih utakmica, između ostalih i s Rijekom, selekcijom Istre te srbijanskim Čukaričkim.

Uz to, igračima će priuštiti i malo odmora pa će posjetiti i teniski turnir u Umagu.

>>Samir Nasri ostaje u Manchester Cityju narednih pet godina

>>Veliki derbi Premiershipa u drugom kolu

Komentara 1

Avatar AG
AG
00:42 16.07.2014.

A našim klubovima, repki... nije dobro u Hrvatskoj pa moraju, jadni, van zemlje na pripreme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije