SNAŠLI SE

Pogledajte kako su vatreni odradili trening na potopljenom San Siru

Trening reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
15.11.2014.
u 19:33

Reprezentativci su odradili 20-minutno trčkaranje uz rub travnjaka na San Siru na kojem je padala kiša

Hrvatska reprezentacija zbog jake kiše nije mogla normalno trenirati na San Siru uoči nedjeljne utakmice s Italijom. Niko Kovač i vodstvo reprezentacije pokušali su naći zamjenski travnjak, no to im nije pošlo za rukom.

Na kraju su odradili 20-minutno trčkaranje uz rub travnjaka na San Siru na kojem je padala kiša. Pogledajte kako je to izgledalo.

>> Hrvatska zbog kiše nije mogla trenirati, Kovač: Može se igrati jedino vaterpolo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 2

CR
crodijaspora
22:22 15.11.2014.

Poz iz Milana evo kiša je stala ali najavljuju sutra isto kišu, ako bude kao danas padala ništa od utakmice Ima hrvata ali sutra se očekuje puno više. Iako je stadion polurasprodan hrvatima nedaju karte da kupe .Smiješno

OB
Objektivno...
08:36 16.11.2014.

Kako će Vida riješiti problem da mu po kiši kosa ne ide u oči kada mu je to glavni problem i po suhom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije