Baby Serena

Pogledajte reakciju pobjednice US Opena kad je primila milijunski ček

Sloane Stephens
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.09.2017.
u 09:40

Stephens je sezonu počela kao 975. tenisačica svijeta, do prije mjesec dana bila je 934. na WTA listi, a pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu.

Amerikanci su uživali u finalu US opena jer obje sudionice, Sloane Stephens (24) i Madison Keys (22), njihove su velike uzdanice.

Zapravo Stepehens, kojoj tepaju da je Baby Serena, to je tek postala. Jer sezonu je počela kao 975. tenisačica svijeta, do prije mjesec dana bila je 934. na WTA listi, a pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu.

Doslovno je pomela Keys za sat vremena igre - 6:3, 6:0, osvojivši prvu Grand Slam titulu. Dakle, tenisačica kojoj su kad je imala 11 godina rekli da će biti dobro ako dogura do druge američke divizije, sada u WTA finalima ima savršen učinak - pet nastupa i isto toliko pobjeda!

Stephens se na teniske terene vratila prije tri mjeseca, a prije toga zbog ozljeda je imala jednogodišnju stanku.

- Ne mogu vjerovati. Zadnju sam operaciju imala 23. siječnja i da mi je netko tada rekao da ću osvojiti US Open, odgovorila bih mu da je to nemoguće - kazala je Stephens nakon meča. 

Za pobjedu na US Openu primila je ček od 3,7 milijuna dolara, a njezina reakcija nasmijala je ljubitelje tenisa. Možete je pogledati u videu.

 

 

Komentara 2

Avatar zaštomitoćinišado
zaštomitoćinišado
12:05 10.09.2017.

Čestitam Stephens,tko se na tebe kladio,silno je zaradio!

MA
Marvin
17:10 10.09.2017.

kod nas se zatu sicu nedizu ni iz kreveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije