POBJEDA BARCELONE

Rakitić sjajno zabio pa asistirao Iniesti

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
03.12.2014.
u 23:55

Raketa se u strijelce upisao u 13. minuti nakon što je odlično izveo slobodni udarac sa 30-ak metara

Ivan Rakitić odigrao je odličnu utakmicu za Barcelonu. Hrvatski veznjak bio je strijelac i asistent na gostovanju kod trećeligaša Huesce u prvoj utakmici šesnaestine Kupa kralja (4:0).

Raketa se u strijelce upisao u 13. minuti, zabio je iz odlično izvedenog slobodnog udarca. Nakon toga je zabilježio asistenciju nakon što je u 16. minuti dao povratnu loptu Iniesti za pogodak.

Na 3:0 povisio je Pedro (39.), a konačni rezultat postavio je Rafinha (72.).

Rakitić je igrao do 63. minute, a trener katalonske momčadi Luis Enrique poštedio je neke od najvećih zvijezda pa tako u momčadi nije bilo Messija, Neymara, Alvesa, Suareza, Xavija...

Atletico uspješan bez Mandže

Atletico Madrid u istom je natjecanju slavio na gostovanju kod L'Hospitaleta sa 3:0. Mario Mandžukić nije konkurirao za utakmicu, a pogotke su postigli Griezmann, Gabi i Rodriguez.

Aspas zabio tri gola u samo četiri minute

Sevilla je na Sanchez Pizjuanu svladala drugoligaša Sabadell sa 5:1 iako su gosti poveli u 21. minuti. Izjednačio je Gameiro, a onda je na scenu stupio Iago Aspas. Napadač Seville na posudbi iz Liverpoola od 58. do 62. minute zabio je tri gola. Pobjedu idućeg protivnika Rijeke u Europskoj ligi potvrdio je Deulofeu u 80. minuti.

>> Trojica Hrvata u izboru najboljih nogometaša, evo koja su mjesta zauzeli!

Komentara 3

Avatar nula
nula
10:19 04.12.2014.

Kad igra onaj ljudozder Messi , nema sanse da netko drugi izvodi slobodnjake. Bravo Raketa .

ST
staro topoljanin
23:22 03.12.2014.

Kakav srna,to samo zna raketa

PA
pacman
09:45 04.12.2014.

Luis Enrique je loš trener! Ovo je bila idealna prilika da se Suarezu "otvori", a on ga ostavi na klupi. A obrana, koja treba biti uigrana, se stalno mijenja. Loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije