Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DELIRIJU

Pogledajte što pišu grčki mediji nakon drame u Ateni: Michalis je pobjedu vidio s neba!

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
19.08.2023.
u 23:33

Na grčkom portalu Ethnos je osvanuo naslov: "Kakav kraj! Kakav preokret! Kakav prolazak! Kakav triler! AEK je izveo nezamisliv povratak."

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevom dodatku plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2:2 i tako se s ukupnih 4:3 plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Dinamo je s dva pogotka (Šutalo 45+1', Ljubičić 65') preokrenuo 2:1 deficit iz prve utakmice, a zatim je uslijedio još jedan nevjerojatan preokret.

AEK je prvo zabio preko Arauja u 92. minuti. I kad smo mislili da će utakmica ići u produžetke, AEK je u 100. minuti dobio kazneni udarac, kojeg je večeras briljantni Dominik Livaković obranio, no na odbijancu je bio Domagoj Vida koji je zabio i izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

Tamošnji portal Newsit piše o "nezamislivoj završnici na OPAP Areni i mitskom preokretu te neočekivanom plasmanu" u play-off Lige prvaka. .

Sportime govori o preminulom navijaču AEK-a Michalisu Katsourisu u neredima navijača proteklog tjedna.

"Michalis je s neba htio vidjeti prolazak AEK-a. I vidio je", stoji u naslovu tog grčkog medija.

U uvodu teksta na Sportimeu se ističe kako je utakmica "bila u sjeni Katsourisova ubojstva" u neredima između navijača Dinama i Panathinaikosa te AEK-a.

Elefteros pod naslovom "Od pakla do raja u deset minuta" piše o čudu u Ateni, dok je s druge strane Ethnos je stavio naslov: "Kakav kraj! Kakav preokret! Kakav prolazak! Kakav triler! AEK je izveo nezamisliv povratak."

O odlučujućem golu hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide u 100. minuti susreta na Ethnosu su napisali: "Vida se pojavio niotkuda."

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
1/8

Komentara 8

FI
Fileki
00:01 20.08.2023.

Kak je sad na nebu, kaj nije mihalis bil crveni bandit, oni ne vjeruju u nebo, osim ak se na kraju nije predomislil i pokajal ko kaj većina njih napravi

MA
madmax86
00:39 20.08.2023.

sto pisu sve o hrvatima da smo nacisti ubice teroristi a hrvat ih odveo u trece pretkolo lp oni bez hrvata nemogu nista pa cak ni osvetu mihaelu

ZA
!zagreb!
00:16 20.08.2023.

Ajde vi nađite njegovog ubojicu i pustite naše kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije