Ususret derbiju

Pogledajte što su Boysi poručili Torcidi nasred Rive, stigla i razglednica iz Beograda

Bad Blue Boysi na splitskoj rivi
Foto: 24sata
29.08.2019.
u 13:10

Navijači Dinama i ranije su upadali u Split uoči derbija, pa tako navijačka scena pamti kada su razvili golemu zastavu na zvoniku katedrale Svetog Duje.

Budući da su dobili samo 500 ulaznica, Bad Blue Boysi će zasigurno u subotu napuniti svoj sektor poljudskoga stadiona tijekom najvećeg hrvatskog derbija, a sljedeće fotografije govore da ih je dio već tamo.

Dvojica pripadnika te navijačke skupine razvili su transparent nasred splitske rive, pa bocnuli rivale porukom: "Naš grad, naša pravila. Vaš grad, opet naša pravila! Svi u Split".

Navijači Dinama i ranije su upadali u Split uoči derbija, pa tako navijačka scena pamti kada su razvili golemu zastavu na zvoniku katedrale Svetog Duje.

Naravno, nije ni Torcida ostajala dužna, a zasigurno nitko nema ništa protiv da se dvije navijačke skupine i ubuduće nastave međusobno nadigravati isključivo na toj razini.

Kada smo već kod Bad Blue Boysa, na Instagramu se u četvrtak pojavila i njihova razglednica iz Beograda. Nemoguće je reći kada je ta fotografija nastala, ali obavljena je uoči današnjeg ždrijeba Lige prvaka.

Čini se da su Boysi njome željeli poručiti da nemaju ništa protiv gostovanja u Beogradu ako ždrijeb spoji klubove u istu skupinu.

Komentara 35

ST
Stormbringer
13:36 29.08.2019.

Smekšati Hrvate i međusobno ih posvađati. Memorandum 2. Imate li nešto o prosvjedu i otporu u Rijeci? Ops pa to su večernje novosti.

VE
verica2
14:33 29.08.2019.

A Većernji objavljuje ovakve vijesti da dolije ulja na vatru? Za navijačko nasilje su velikim dijelom odgovori upravo mediji.

ME
Metuzalem
14:02 29.08.2019.

Kad ce se huligani pocet kaznjavat ko kriminalci jer to sto rade spada pod teroristicki kriminal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije