KAŽNJEN S 11.000 KUNA

Policajac o Ogieru: Bože moj, on je svjetski prvak, to nije bježanje

26.04.2021.
u 09:53

– Moramo znati da to nije bilo bježanje. On se zaustavio, on je s oštećenim izmijenio bitne podatke. Na kraju krajeva, Bože moj, radi se o svjetskom prvaku, nije to štogod – rekao je Huljak.

Miron Huljak iz Službe za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije komentirao je situaciju s francuskim vozačem relija Sebastienom Ogierom koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu.

Huljak je za HTV rekao da je Francuz kažnjen s 11.000 kuna ukupno te mu je zabranjeno upravljanje motornim vozilom na području RH na mjesec dana.

– Moramo znati da to nije bilo bježanje. On se zaustavio, on je s oštećenim izmijenio bitne podatke. Na kraju krajeva, Bože moj, radi se o svjetskom prvaku, nije to štogod – rekao je Huljak.

Kaže da je policija prema Ogieru postupala kao što bi reagirala prema bilo kome.

– Kao prema svakom drugom sudioniku u prometu, tako se postupalo i prema njemu – rekao je Huljak.

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar samoobjektivno
samoobjektivno
10:09 26.04.2021.

Slijedeći sudari, različiti sudionici: Bože moj, on je tajnik stranke, to nije bježanje. Bože moj, on je naš zastupnik u EU parlamentu, to nije bježanje. Bože moj, on je .....

TA
Tackrla
10:15 26.04.2021.

Kakvo licemjerje. Nije problem sto su ga pustili, to je u redu. Problem je sto ovaj uhljeb pokusava objasniti da je to normalno i da bi prema svima tako postupili. Da sam ja napravio sudar i zaobisao policajca koji mee zaustavlja, za mnom bi jurilo pet kola s rotirkama.

Avatar Žuti
Žuti
10:31 26.04.2021.

Tako je to svaki dan... On je sin od Xy, vozi BMW - ne smijemo ga zaustaviti. Vozač broj 2: Opel Astra iz 2001., sin od soboslikara, zaustavi ga pod hitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije