Navijačka ljubav

Policajka zaustavila autobus HSV-a zbog Petrićeva potpisa

'21.11.2010, Imtech Arena, Hamburg, GER, Hamburger SV vs VfB Stuttgart, im Bild Mladen Petric (Hamburg #10) schiesst das Tor zum 3-1 fuer Hamburg und jubelt sich bekreuzigend  Foto Ÿ nph / Witke'
'nph / Witke'
05.04.2011.
u 10:23

Zanimljivu šlagersku priču na svojim stranicama jučer je donio hamburški Morgenpost.

Nakon što su odigrali utakmicu s Hoffenheimom, autobus s nogometašima HSV-a zaustavila je policijska patrola na autocesti prema Frankfurtu.

I to sve zbog Mladena Petrića. Vozač autobusa nekoliko je kilometara morao pratiti policijsko vozilo pod rotacijskim svjetlima do najbližeg odmarališta.

- Mladene, dođi - pozvao je trener HSV-a Michael Oenning hrvatskog reprezentativca nakon kratkog razgovora s policijom na parkiralištu.

No Mladen je ostao sjediti na svom mjestu.

- Mislio sam da me zafrkavaju pa nisam htio doći - rekao je Petrić.

Nakon druge zamolbe Petrić je izišao vani gdje ga je dočekala policajka s fotoaparatom u rukama.

- Gospodine Petrić, vaša sam velika obožavateljica. Može li autogram? - upitala je policajka Petrića.

- Ovo je bilo baš posebno i vrlo iznenađujuće - rekao je Petrić.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:51 05.04.2011.

Policajka zaustavila autobus HSV-a zbog Petrićeva potpisa jer taj Švicarac je njen nogometni idol več dugo..

NI
nindža
11:23 05.04.2011.

petrić je pravi čager i švaler, a bome je i ušao u legendu s onim obranjenim penalom u baselu, škaricama protiv liegea i nevjerojatnim slobodnjakom protiv fulhama koji je po meni jedan od najboljih golova svih vremena. zaslužio je da ode u još veći klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije