SKUPINA C

Poljska bolja od Njemačke na startu

EP Poljska, EP njemačka
Reuters
19.01.2010.
u 20:30

Startalo je u Austriji Europsko prvenstvo rukometaša, a u najzanimljivijem meču 1. kola po skupinama Poljska je u skupini C pobijedila Njemačku 27-25.

Poljaci su se krajem prvog dijela odvojili na četiri razlike (12-8) što se pokazalo ključnim za ostatak utakmice. Cijelim tijekom ogleda Njemačka je jako teško probijala poljsku obranu, a do zraka su došli tek pred kraj ogleda, no tada je bilo kasno za povratak.

Dvije minute prije kraja su došli do malog zaostatka 25-23, no to je bilo najviše što su se uspjeli približiti.

Karol Bielecki je sa šest pogodaka predvodio Poljake, dok su po četiri postigli Jaszka i Bartosz Jurecki. Kod Njemačke se najboljim pokazao Kaufmann sa sedam golova.

Komentara 1

PE
pejic
16:33 20.01.2010.

Pa tako im i treba kako su samo bili brezobrazni kod nas na sv.prvenstvu,a pogotovo njihov trener umisljen i misli kako je se rodio da ima svugde prvenstvo i da mora uvjek da pobjedjuje CITIRAM rekao je kod nas:Idemo kuci nemamo sto ovde da trazimo ovo nkakovo nije svjesko prvenstvo i sto uopste ovde radimo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije