Za Guinnessa

Poljski domaćini ispekli 4,8 tona teške lazanje u čast azzurrima

lazanje (1)
Foto: yardbarker.com
1/3
23.06.2012.
u 13:12

Za divovski specijalitet trebalo je 10 kuhara i više od 10 sati da bi se lazanje ispekle.

Talijani možda sutra neće proći Englesku u četvrtfinalu Eura, ali jedno je sigurno. Kući se neće vratiti gladni! Naime, kuhari u jednom hotelu u Krakowu, gdje je baza talijanske reprezentacije, napravili su rekordno velike lazanje, teške 4,8 tona! Za divovski specijalitet trebalo je 10 kuhara i više od 10 sati da bi se lazanje ispekle.

Nakon što je posao zgotovljen, lazanje su narezane u 10.000 porcija, a pravljenju talijanske delicije bili su prisutni i ljudi iz Guinnessa, pa su poljske lazanje ušle i u tu čuvenu knjigu rekorda kao najveće ikad napravljene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije