HAJDUK VODEĆA MOMČAD

Poljud će opet biti pun, večeras 30,000 ljudi na utakmici s Istrom

Navijači na susretu Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
02.09.2023.
u 15:19

Nakon sjevera i ulaza U, rasprodana je i istočna tribina poljudskog stadiona. U prodaji su ostale ulaznice za zapad, a gotovo 30,000 navijača već je osiguralo svoje mjesto za večerašnji ogled protiv Istre 1961.

Nogometaši Hajduka odigrat će danas utakmicu protiv Istre na stadionu Poljud s početkom u 21:05 sati, u okviru 7. kola SuperSport HNL. 

Hajduk trenutno drži prvu poziciju na prvenstvenoj tablici s impresivnim rezultatom od 15 bodova osvojenih u pet odigranih susreta. Imaju četiri boda više od drugoplasiranog Osijeka. U prošlom kolu Hajduk je slavio na gostovanju protiv Varaždina s rezultatom 2:1.

Hajduku se danas vraća kapetan Lovre Kalinić, dok Rokas Pukštas još uvijek neće biti spreman

S druge strane, Istra 1961 se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu na prvenstvenoj tablici nakon šest odigranih utakmica. Ekipa iz Pule je dosad skupila četiri boda, ostvarivši četiri remija i dva poraza. U njihovoj posljednjoj utakmici na domaćem terenu, odigrali su bez golova protiv Rudeša.

A Poljud će opet biti pun.

"Nakon sjevera i ulaza U, rasprodana je i istočna tribina poljudskog stadiona. U prodaji su ostale ulaznice za zapad, a gotovo 30,000 navijača već je osiguralo svoje mjesto za večerašnji ogled protiv Istre 1961", objavio je Hajduk.

 
Ključne riječi

Komentara 5

TA
Talleyard
16:01 02.09.2023.

splićani zaista nemaju pametnijeg posla

PR
PravdaiPravo
16:29 02.09.2023.

Šta Senfovi birači znaju što je klub za koji se navija... pola njihovih navijača su onaj Osma i plodovi "mešanih" brakova

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:32 02.09.2023.

Uz pjesmu 18 ti je godina tek!Kmmmeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije