Poljud kao sudbina

Klasnić za kockaste debitirao u Splitu, a sad ga nude Hajduku

Ivan Klasnić
Foto: Pixsell
10.12.2013.
u 20:08

33-godišnji napadač, nekadašnji reprezentativac, preko menadžerskih kanala ponuđen je Hajduku, pojavio se kao moguća opcija pojačanja bijelih u zimskom prijelaznom roku.

Vijest dana u Poljudu nije otvaranje web-shopa. To je detalj koji je dobrodošao kao nadgradnja svemu što u Hajduku rade, ali glavna je priča Ivan Klasnić. Naime, 33-godišnji napadač, nekadašnji reprezentativac, preko menadžerskih kanala ponuđen je Hajduku, pojavio se kao moguća opcija pojačanja bijelih u zimskom prijelaznom roku.

Tek prvi signali

To su samo prvi signali, ali valja podcrtati da je Klasnić slobodan igrač. Posljednju sezonu statirao je, bez minutaže u Mainzu. A Poljud mu se nameće kao sudbina. U Splitu je debitirao za reprezentaciju Hrvatske, bilo je to u veljači 2004. godine protiv Njemačke, u Splitu se vratio travnjaku nakon što je ostao bez bubrega. Werder je u siječnju 2008. godine igrao prijateljski dvoboj s Hajdukom.

– Volim Poljud, on kao da je moja sudbina – rekao je tada Klasnić.

Klasnić će u siječnju proslaviti 34. rođendan, nije baš u cvijetu mladosti, nije ni u ritmu igranja, ali... U međuvremenu se Tudor mora pozabaviti Hajdukom i igrom koja se skroz urušila. Samo bod iz Zadra nije ono što zadovoljava Hajdukove ambicije. Hajduk je u posljednjih šest utakmica (pet u prvenstvu) ostvario samo jednu pobjedu, četiri je puta remizirao,

Špaco: Treba ustrajati...

Puno je toga Tudor mijenjao u ovoj slaboj seriji, od sustava pa do igrača. Iskusni Stanko Poklepović posebno se osvrnuo na onih 5:0 u Maksimiru.

– Svi igrači nisu djelovali kao sklop. Pitao sam Tudora kako se to dogodilo, pa to nisam vidio u karijeri. Dobro da jedan ili dva zakažu, ali svi... To je gotovo pa nemoguće – kaže Poklepović.

Što Tudor sada treba napraviti? U nedjelju u Poljud stiže Rijeka.

– Treba ustrajati u vježbanju. Sustav je nebitan, to je sredstvo. U početku je Tudor puno radio na zajedničkom oduzimanju lopte pa je počeo stavljati nove zahtjeve, a ove stare još nije usavršio – objasnio je Poklepović.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar antuntun55
antuntun55
21:42 10.12.2013.

Klasnić u Ajduka!!!!!!!!! Naravno....a platit će ga jogurtima i hajdučkim pivom...

CA
canajrasim
21:13 10.12.2013.

Sve je to lijepo ali CIME ce ga platiti.

1K
100%kaj
16:46 12.12.2013.

Ovo je nešto kao ˝snovi malog Ozrena...˝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije