PALE TEŠKE RIJEČI

Pomoćnik Nenada Bjelice divljao: 'Je*em ti mater, krvi ću ti se napiti'

Osijek: Osijek protiv Rijeke u 23. kolu Prve HNL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
14.02.2022.
u 10:33

- Je*em vam mater u pi*ku. Tebi ću se krvi napiti - rekao je Bule četvrtom sucu Marku Cestariću nakon što nije sviran jedanaesterac za Osijek. Kasnije mu je u tunelu rekao da će ga "kad-tad naći".

Osijek je jučer u derbiju svladao Rijeku (1:0) u Gradskom vrtu, a utakmica nije prošla bez tenzija.

Nino Bule, pomoćnik osječkog trenera Nenada Bjelice, dobio je crveni karton jer je vrijeđao suce i prijetio im.

- Je*em vam mater u pi*ku. Tebi ću se krvi napiti - rekao je Bule četvrtom sucu Marku Cestariću nakon što nije sviran jedanaesterac za Osijek. Kasnije mu je u tunelu rekao da će ga "kad-tad naći".

Glavni sudac Fran Jović u zapisnik je napisao i da je Bule dolazio iza južnog gola i davao upute igračima.

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
14:43 14.02.2022.

OK, kriv je. Mene muči nešto drugo. Jeste li primijetili da se sporni momenti sa utakmica Dinama, Rijeke i Osijeka seciraju do u detalje (posebice ako odluke idu u korist ta tri kluba)? Sa tekme Hajduka i Slavena na nitii jednom sportskom portalu ne može se niti pročitati išta o spornim detaljima, a kamoli da se pojavi kakav video tih situacija (isključenje, penal). E sad, ili ništa nije bilo sporno ili se o tome ne smije...

RA
radolizem
13:52 14.02.2022.

Suci za sada rade samo za jedan klub - a to je Hajduk. Naime, imamo pravomoćnu presudu braći Mamić i Vrbanoviću, i suci će gaziti i Osijek i Rijeku. U Splitu je euforija, publika je mobilizirana i za Hajduk će se svirati sve što se bude moglo. U tom smislu, Bjelici mora biti jasno da neće imati vjetar u leđa. Dinamo će polako sada zakuktati medijsku mašineriju prije Seville, tako da se tu može svašta očekivari.

RA
radolizem
13:45 14.02.2022.

To je odmah za 6 utakmica zabrane i za kaznenu prijavu. Puno je sudaca pretučeno i nikada nije nađen počinitelj. Bezbolnije je ove riječi izgvoriti na Jelačić placu, nego na nogometnom igralištu. Vremena su se promijenila i HNS će dobro oderati Bulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije