OSTVARILA MU SE ŽELJA

Ponajbolji igrač lige zahvaljuje Bogu jer je otišao iz Hrvatske: 'Hvala ti što si uslišio moje molbe'

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/4
08.08.2024.
u 12:05

Osijek će na ime odštete dobiti oko tri milijuna eura, s time da dio odštete koju će Arapi platiti za njega ide njegovu bivšem klubu, španjolskom Alavesu. Osijek je napustio po ulasku u zadnju godinu ugovora. U klubu su ga željeli zadržati, ali u tome nisu uspjeli

Iako su ga mnogi vidjeli u Dinamu, Ramon Mierez, dojučerašnji napadač Osijeka i jedan od najboljih igrača HNL-a ostvario je transfer u Ujedinjene Arapske Emirate, točnije u tamošnju Al Jaziru. Dogodilo se to samo dan uoči važne europske utakmice Osijeka protiv azerbajdžanske Zire u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Prodaja Miereza u važnom trenutku u sezoni nije najbolje sjela navijačima Osijeka, a sam se Mierez oglasio na društvenim mrežama nakon odlaska iz Hrvatske.

Objavio je u povodu transfera citat iz Biblije. Poznato je da je Mierez veliki vjernik, da ispod dresova nosi majice s vjerskim porukama i citatima, a vjera mu i inače u životu mnogo znači, kako je često znao naglašavati u svojim intervjuima.

"Hvalit ću te, Gospodine, Bože moj, svim srcem svojim i slavit ću ime tvoje dovijeka. Klanjat ću se pred tvojim svetim hramom i slaviti tvoje ime zbog tvoje neizmjerne ljubavi i vjere jer ti si velik i činiš čudesa, ti si jedini Bog. Kada sam te zazvao, odgovorio si mi. Uslišio si me", napisao je na svom Instagram storyju.

Foto: Screenshot: Instagram

Osijek će na ime odštete dobiti oko tri milijuna eura, s time da dio odštete koju će Arapi platiti za njega ide njegovu bivšem klubu, španjolskom Alavesu. Osijek je napustio po ulasku u zadnju godinu ugovora. U klubu su ga željeli zadržati, ali u tome nisu uspjeli.

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
1/7
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Caliban
Caliban
19:40 08.08.2024.

Koji lažni naslov. Sram vas bilo. Idite kod braće iz Kurira!

DU
Deleted user
13:29 08.08.2024.

kako ce sada tamo sa svojom vjerom...videl bu.

Avatar UA heroji Bakhmuta!
UA heroji Bakhmuta!
12:33 08.08.2024.

da se Osijek nije inatio s Dinamom, mogli su ga prodati za 50% veću cijenu i svi bi imali koristi...ovako su (opet) radili u korist svoje štete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije