VLADA OSPORILA PRIVREMENU UPRAVU

Porezna uprava želi zatvaranje Portsmoutha

Portsmouth
AFP
03.03.2010.
u 11:24

Budućnost Portsmoutha, prvoga engleskog premijerligaša koji je proglasio stečaj, još je neizvjesnija nakon što je britanska vlada osporila privremenu klupsku upravu, javljaju britanski mediji.

Privremena je klupska uprava Portsmouthu dodijeljena zbog financijskih problema, a sada porezna uprava tereti mornare zbog neplaćenog poreza i dovodi u pitanje zakonitost imenovanja privremenog zastupnika kluba.

Cijeli je slučaj na sudu sada odgođen do 15. ožujka kada bi članovi Portsmouthove uprave pripremili odgovor na navode porezne uprave da klupske financije nisu transparentne.

- Postavljaju se ozbiljna pitanja i zahtijevaju temeljitu istragu o tome što su radili različiti vlasnici kluba. U ovom trenutku, to je sve jedna zagonetka - rekao je odvjetnik porezne uprave Gregory Mitchell.

Portsmouth je poreznoj upravi dužan 18 milijuna dolara, zbog čega u poreznoj upravi traže njegovo zatvaranje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije