Kritike Santosu

Portugalac uveo novi sustav nakon devet godina

Fernando Santos
Reuters
04.09.2010.
u 20:55

Grčki mediji, razočarani remijem s Gruzijcima, udaraju po izborniku: zašto je promijenio sustav igre u kojem je reprezentacija, s Rehhagelom, igrala devet godina.

Santos je počeo s 4-4-2 u rombu, a završio s 4-3-3, što mu je i donijelo izjednačenje.

A Portugalac se žali kao je nemoćan jer mu ni jedan napadač nije viši od 1,75 cm i u skoku su potpuno inferiorni.

Sada Grci pišu kako je utakmica u Zagrebu "preuranjen finale kvalifikacija", što je za Santosa vrlo opasno.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
09:23 05.09.2010.

Kvalifikacije su duge, bit ce posrtanja i Grka i nas, ovisimo samo o sebi, kad smo u formi i igramo srcem nitko nas ne moze pobijediti.

Avatar Idler 3
Idler 3
12:51 05.09.2010.

Nije problem sustav, problem može bit sam ak nemaš odgovarajuće igrače za nekaj kaj pokušavaš provest ili jedsnostavno nisi do kraja uigral ekipu. No pravi problem je to kaj su kvalifikacije tek počele, a neki nas već vide kao pobjednike na kraju. Nikog ne podcjenjivat i ulazit u svaku tekmu 100 % je jedini recept - svaki bod je jednako bitan !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije