Reakcije

Portugalski mediji: Dinamo je pregažen u drugom dijelu

porto-dinamo (1)
Goran Stanzl/Pixsell
22.11.2012.
u 09:49

"Vidjelo se da je Dinamo lošija momčad i da će Porto s lakoćom pobijediti"

Portugalski mediji nisu puno prostora posvetili zagrebačkom Dinamu nakon sinoćnjeg poraza 3:0 od Porta. Ipak, prema njihovu pisanju zagrebački je klub ostavio solidan dojam u prvom poluvremenu.

"Dinamo je u prvom dijelu malo i uplašio Porto, ali u drugom dijelu portugalska je momčad ubacila u brzinu više i pregazila Dinamo, na čelu s fantastičnim Moutinhom. Na kraju, bila je to jednostavna pobjeda Porta koji je bio brži, agresivniji i dominantniji", piše O Jogo.

"Vidjelo se da je Dinamo lošija momčad i da će Porto s lakoćom pobijediti i nastaviti borbu za prvo mjesto u skupini. Porto čak i nije bio u svom najboljem izdanju, ali i to je bilo dovoljno za rutinsku pobjedu. Treba izdvojiti Moutinha koji je odigrao odlično", piše A Bola.

A igrač utakmice Joao Moutinho bio je zadovoljan.

– U odličnom smo razdoblju, jučer smo ponovno bili dobri i došli do još jedne pobjede, a meni je drago da sam tome doprinio. Želio sam poboljšati svoj golgeterski učinak i to sam napravio.

>>>Dinamo je limitirana momčad naviknuta na poraze u Ligi prvaka

Komentara 3

Avatar Majstor Balkana
Majstor Balkana
09:57 22.11.2012.

Portugalski mediji su u krivu jer Dinamovi igrači su razmaženi a pregaženi u drugom dijelu nemru biti jer su več u prvom djelu mjeseca primili svoju dosta veliku plaču.

DU
Deleted user
19:38 22.11.2012.

HRVATSKA007 ma je li ti to ozbiljno? ima sansi jer je maminjo uvalio bebeka u lp. e samo jos lokose i pjesnike pa ce bit i golova.

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
15:07 22.11.2012.

Ovo je jedna od boljih utakmica Dinama (nakon one protiv Reala na Maksimiru) nadam se da ce pregaziti Kijev ako nastave ili pojačaju ovaj ritam igre!VOLIM TE DINAMOOOOOOOOOOOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije