'ONI SU BUDUĆNOST

Poruka Luke Modrića nakon slavlja u Lisabonu jasno govori koliko je jaka ova Hrvatska

International Friendly - Portugal v Croatia
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
08.06.2024.
u 21:52

- Očekivanja su s pravom velika na prvenstvu. Imamo dobru momčad, odličnu atmosferu i svi su puni želje i volje da napravimo pravi rezultat - rekao je kapetan vatrenih

Moraš odigrati na visokoj razini, svi od prvog do posljednjeg, ako želiš pobijediti Portugal, a mi smo to napravili, izjavio je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, nakon 2-1 kod Portugala u prijateljskom ogledu.

„Stvarno možemo biti zadovoljni ovom utakmicom. Odigrali smo od početka do kraja dobro i kompaktno. Odradili smo sve po dogovoru, kako smo se namjeravali suprotstaviti Portugalu. Proba za EURO je bila jako dobra i napokon smo ih dobili, reprezentaciju koju dosad nikako nismo mogli svladati“, rekao je kapetan Modrić.

Prije ove pobjede Hrvatska i Portugal su igrali čak sedam puta, a Portugalci su pobijedili šest puta, uz jedan neodlučeni rezultat.

International Friendly - Portugal v Croatia
1/8

„Ovo nam je sigurno dodatno samopouzdanje prije Europskog prvenstva. Očekivanja su s pravom velika na prvenstvu. Imamo dobru momčad, odličnu atmosferu i svi su puni želje i volje da napravimo pravi rezultat. Svi se nadamo da ćemo biti pravi i da ćemo nastaviti s ovakvim igrama te napraviti nešto veliko. Ne bih nikoga izdvajao pojedinačno, ali stvarno imamo kvalitetan igrački kadar. I imamo lijepu budućnost hrvatskog nogometa“, zaključio je Modrić koji je u Oeirasu postigao 25. pogodak u dresu reprezentacije.

„Dobru smo utakmicu odigrali, pogotovo prvo poluvrijeme kada smo morali zabiti i više od jednog pogotka. Vratili smo se nakon 1-1 što je jako važno, jer takve teške utakmice nas čekaju i na EP. Idemo pozitivni na prvenstvo. Kvalitetni smo, sjajno radimo i odlični smo kao momčad“, izjavio je Joško Gvardiol.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije