Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE DOGOVORENO

Posao godine je gotov! Haaland za rekordnu plaću odlazi u Manchester City

06.05.2022.
u 23:24

Norvežanin je u Dortmund stigao iz Salzburga za 20 milijuna eura prije dvije godine i za njemačkog giganta zabio je 82 gola u 85 utakmica. Tome je pridodao još 23 asistencije...

Erling Haaland nastavit će karijeru u Manchester Cityju, potvrdio je talijanski novinar Nicolo Schira, kojem su specijalnost ekskluzive koje se tiču nogometnih transfera.

Na Twitteru je otkrio detalje posla o kojem se nagađa već neko vrijeme, no vjerojatno se usporio zbog zdravstvene situacije s Haalandovim menadžerom Minom Raiolom, koji je preminuo 30. travnja. Zbog toga se, nagađanja su, službena potvrda transfera još uvijek čeka.

Ali, neslužbene informacije kažu da je City već platio Borussiji Dortmund traženih 75 milijuna eura, kolika je Haalandova otkupna klauzula. Zanimljiviji je dio o njegovoj plaći jer bit će rekordna, kako se i pretpostavljalo.

 

 

Konkretnije, norveški napadač će zarađivati 30 milijuna eura godišnje, a ugovor je potpisao na pet godina, do ljeta 2027. Trebao bi biti vrhunsko rješenja za potrebe momčadi Pepa Guardiole, koja nema istinsku zamjenu za Sergija Aguera, što čudi s obzirom na proračun kluba, činjenicu da Katalonac ima odriješene ruke i ponudu na tržištu svih ovih godina.

Inače, Haaland je u Dortmund stigao iz Salzburga za 20 milijuna eura prije dvije godine i za njemačkog giganta zabio je 82 gola u 85 utakmica. Tome je pridodao još 23 asistencije...

>>> Ovo su najplaćeniji nogometaši na svijetu

Komentara 1

RE
RedTree
01:01 07.05.2022.

Sad nek prodaju Jesusa, tako da nemaju rezervnog napadača. Treba im i golman pravi i novi trener, jer ovaj ako ne zezne prije utakmice, hoće tokom nje kad će povaditi ponajbolje igrače 15,20 minuta prije kraja utakmice i izgubiti dobivenu utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije