Tottenham na iskušenju

Posljednja Chelseajeva ponuda za Modrića iznosit će 44 mil. eura

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric vies with Orlando Pirates\' Happy Jele during their 2011 Vodacom Challenge match at Mbombela Stadium in Nelspruit on July 19, 2011. AFP PHOTO / Frennie Shivambu'
'FRENNIE SHIVAMBU'
03.08.2011.
u 14:28

Engleski mediji ovih su se dana ponovno raspisali o Modrićevu transferu.

Chelsea je najavio slanje poboljšane, ali i posljednje ponude za našeg reprezentativca, a asistent trenera u Tottenhamu dao je naslutiti da bi Luka ipak mogao biti prodan.

– Svaki igrač ima svoju cijenu, i bez obzira što ga mi nemamo namjeru prodati, uvijek postoji mogućnost njegova odlaska.

Da se nešto sprema, daje naslutiti i nastojanje kluba sa Stanford Bridgea da pokuša prodati Jurija Žirkova i na taj se način riješiti stranca u klubu, ali i zaraditi novac.  Podsjetimo, Englezi imaju pravilo da od 25 igrača u klubu njih najviše 17 može biti iz drugih država. Odlaskom ruskog nogometaša posljednje mjesto bilo bi otvoreno upravo za Modrića.

Sada se navodi da je prelazak Žirkova u Anži iz Mahačkale već gotova stvar, a Chelsea bi sav taj novac uložio u Modrićev transfer, pa bi sljedeća ponuda iznosila čak 44 milijuna eura!

Komentara 7

PL
pobočnik liubo
15:43 03.08.2011.

nije posljednja, evo ja dajem 50 milja

OB
-obrisani-
16:25 03.08.2011.

Modricev vlasnik je Zidov,onaj koji ga kupuje isto tako.Vec ce se oni dogovoriti oko cijene i svega ostalog

Avatar Topgen
Topgen
15:29 03.08.2011.

Daleko je jos kraj prelaznog roka , stici ce oni i do 100 milijuna , haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije