Kraj sage

Posljednja ponuda: Chelsea za Luku daje 45 mil. eura i Drogbu!

\'Soccer - Barclays Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea - White Hart Lane Chelsea\'s Jose Bosingwa (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right) in action\'
PA Photos/Pixsell
30.08.2011.
u 18:12

U srijedu u ponoć završava prijelazni rok kada će se konačno znati sudbina Luke Modrića.

"Dajemo vam 45 milijuna eura plus Drogbu ili Benayouna, birajte sami", tako otprilike glasi posljednja ponuda Chelseaja za Luku Modrića. Engleski mediji pišu da bi Luka sutra, posljednji dan prijelaznog roka, konačno mogao put Stamford Bridgea.

U Tottenhamu su procijenili da je bolje bogato unovčiti Luku nego trpjeti njegove ispade kojima dokazuje da neće ulagati očekivani trud ostane li u Spursima.

Udvostručili prvu ponudu

Podsjetimo, prvu ponudu za Modrića, vrijednu 23 milijuna eura, Chelsea je Tottenhamu poslao još početkom srpnja. Potom je povećavao iznos na 29, pa na 34 milijuna eura, a prije dva dana Spursi su odbili i 45 milijuna eura u gotovini.

Abramovič i društvo nadaju se da će ovom posljednjom ponudom (45 milijuna eura plus jedan igrač) konačno slomiti Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja.

Rasplet transfera Modrić čeka na pripremama reprezentacije, a u utorak je tek kratko prokomentirao:

– Nema ništa novog, a vjerojatno neće ništa ni biti. Kako sada stvari stoje, ostajem u Tottenhamu.

Događaji vezani uz Lukin mogući transfer iživcirali su i njegove suigrače.

Modrić sukrivac za debakl

– Saga s Modrićem jako je naštetila klubu. Luka nije mogao biti sto posto koncentriran, a zbog toga je patila i naša igra – rekao je Ledley King te dodao:

– Ista situacija dogodila se i prije tri godine kada se cijelo ljeto govorilo o odlasku Berbatova, koji je na kraju i otišao posljednji dan prijelaznog roka. Nadam se da se isto neće dogoditi i s Modrićem.

Neizravno je King okrivio Modrića i za sramotan domaći poraz 1:5 od Manchester Cityja.

– Do posljednjeg trenutka nismo znali hoće li Luka uopće igrati. A takva je situacija sigurno loše utjecala na psihu cijele momčadi – zaključio je King.

Prijelazni rok istječe u četvrtak u jedan sat po srednjoeuropskom vremenu.

 

Komentara 20

HR
hrvatin
18:38 30.08.2011.

Marsij@nac8,kao prvo luka modric i nezna dobro igrati,kao drugo i drogba i benayoun su deset puta bolji igraci od modrica pa i bez 45 milijuna eura ih je bolje imati nego modrica,a kao trece,onaj koji je dao ovu ponudu Tottenhamuu svakako treba pregled konzilija sastavljenog od najboljih psihijatara svijeta.Za 45 milijuna eura se moze kupiti deset igraca visestruko boljih od modrica koji nikada nije odlucio ni dobio utakmicu i niti u jednoj utakmici zivota nije bio bitna prevaga na terenu.

OB
-obrisani-
19:00 30.08.2011.

@ hrvatin.... nesto sa Modricevim igrama u repki zaista nije u redu. No gledao sam neke njegove tekme u Engleskoj online........ Veliki je to igrac i biti ce jos veci

OB
-obrisani-
18:20 30.08.2011.

Ako se ovaj transfer ostvari ,Luka ce biti pod nevjerovatnim pritiskom da konstantno odlicno igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije