VIDEO

Postignut je jedan od najboljih golova u povijesti futsala: Ruski igrač podsjetio na Ibrahimovića

Screenshot Twitter
31.10.2022.
u 10:41

Čudesan pogodak postignut je u ruskoj futsal ligi, vrijedi ga pogledati više puta.

Znali smo tijekom povijesti vidjeti razne spektakularne pogotke u futsalu preko Falcaa do Ricardinha, no ovaj s ruskih parketa će bilo tko teško nadmašiti u bližoj budućnosti. 

Pogodak nam dolazi iz ruske futsal lige s dvoboja između poznatih klubova Tjumena i KPRF-a, dok je autor ovog remek djela ruski igrač Andrej Batirev koji je zabio zaista fenomenalan i rijetko viđen zgoditak. 

Igrač Tjumena zabio je izveo pravu čaroliju i nevjerojatno se snašao nakon što mu je asistirao vratar, pa iz mrtvog kuta okrenut leđima, pospremio loptu iza iznenađnog golmana.

Pogodak je mnoge podsjetio na akrobacije Zlatana Ibrahimovića koje izvodi na velikim travnatim terenima..

 

 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije