ODLAZI IZ RUSIJE

Potres u reprezentaciji: Dalić prekrižio važnog igrača i šalje ga kući?!

Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
18.06.2018.
u 08:51

Izbornik Zlatko Dalić želio je uvesti Kalinića u igru u utakmici s Nigerijom, ali je ovaj odbio kazavši da ga bole leđa.

Napadač hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić napušta Svjetsko prvenstvo i odlazi kući. Vijest je neslužbena, ali je došla iz tabora reprezentacije, pišu Sportske novosti.

Izbornik Zlatko Dalić želio je uvesti Kalinića u igru u utakmici s Nigerijom, ali je ovaj odbio kazavši da ga bole leđa.

Dalić nije htio previše komentirati situaciju.

Zlatko Dalić
1/18

– Sve ćete doznati danas – rekao je.

Hrvatska reprezentacija ima zakazanu konferenciju za medije danas u 17.15 sati u bazi u Roščinu na kojoj će se razjasniti o čemu se radi.

Kalinić je jedan od važnijih igrača u hrvatskoj reprezentaciji, a u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji zabio je tri gola.

Komentara 123

Avatar MENSA
MENSA
09:38 18.06.2018.

Podrška Daliću! A gospon neka si doma liječi leđa. Bole ga leđa?! Moš' si mislit!

KO
koraknaprijed
09:19 18.06.2018.

Podrška Daliću,gazda kuće se mora poštivati,koliko se ja sjećam i Lovren je imao slične apetite, danas je jedan od najboljih igrača reprezentacije.

RI
rightside
09:26 18.06.2018.

tako je, odmah kuci spakirat i poslat,, nek se onda zali onima koji su blizi,,)))))sto manje veze reprezentacije sa "torcidom" to bolje,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije