BRAVO, NIKOLA

Pozlilo vozaču autobusa, prišla Hajdukova legenda i postala glavna vijest u Sloveniji

Luka Mladinic
07.07.2024.
u 14:09

Na zaobilaznoj cesti oko Bleda jutros je pozlilo hrvatskom vozaču turističkog autobusa. Vrlo brzo u oba su se pravca stvorile kolone, a u kružnom toku iskazao se Hajdukov šofer.

Nogometaši Hajduka su na pripremama na Bledu. U Sloveniji su ove subote odigrali i pripremni dvoboj protiv Šahtara koji je završio rezultatom 1:1. A u nedjelju ujutro - kaos na cesti. Na putu od hotela do trening-igrališta dogodila se prava drama u kojoj je sudjelovao vozač Hajdukova klupskog autobusa.

Kako javljaju kolege iz 24 sata, na zaobilaznoj cesti oko Bleda jutros je pozlilo hrvatskom vozaču turističkog autobusa. Vrlo brzo u oba su se pravca stvorile kolone, a u kružnom toku iskazao se Hajdukov šofer.

Vozač kojem je pozlilo uspio je zaustaviti svoj autobus, ali nije se mogao pomaknuti nigdje u stranu. Kad je naišao Hajdukov autobus, slovenski policajci zamolili su Nikolu Gotovca, Hajdukova vozača da pomakne turistički autobus kako bi se promet mogao nesmetano dalje odvijati. Gotovac je to i učinio i postao glavna vijest s dosadašnjeg dijela Hajdukovih slovenskih priprema.

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
12:34 08.07.2024.

Hrvatski vozač, Hajdukov šofer, jel bio i koji drajver? Hajdukova legenda 'postala' glavna vijest no ostao je muško, nije promijenio spol! Lijepa naša jezika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije