TUŽNA VIJEST

Poznati sportaš (30) pronađen mrtav, policija tvrdi da ga je partner (66) upucao sačmaricom

Sastav
Društvene mreže
15.10.2024.
u 11:56

Policija je odmah nakon pronalaska tijela uhitila Nordma, dok je istraga o ovom tragičnom slučaju u toku. Nordmo do sada nije imao kriminalni dosje.

Bivši finski hokejaš Janne Puhakka (30) pronađen je mrtav u svom domu, a policija sumnja da je njegovo ubojstvo počinio njegov partner, Rolf Nordmo (66). Prema tim informacijama, Puhakka je ubijen sačmaricom, a oružje koje je korišteno legalno je posjedovao Nordmo.

Policija je odmah nakon pronalaska tijela uhitila Nordma, dok je istraga o ovom tragičnom slučaju u toku. Nordmo do sada nije imao kriminalni dosje.

Puhakka je započeo svoju hokejašku karijeru sa samo šest godina, a igrao je za različite klubove u Finskoj i Francuskoj. Dostigao je razinu reprezentativca i osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu za juniore do 18 godina.

Nakon završetka karijere otvoreno je govorio o svojoj seksualnosti i izjasnio se kao homoseksualac

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Sastav
1/13
Ključne riječi

Komentara 4

MK
mksdk
13:59 15.10.2024.

Femicid.

BA
Blokirani admin
13:22 15.10.2024.

Srecom pa smo mi usvpjili zakon i femicidu pa se kod nas takva ubojstva rijetko dogadaju , eno nedavno u Rijeci isto se dogodilo ....ustvari ovo homocid ..

Avatar rubinet
rubinet
13:04 15.10.2024.

E, da. Ljubomora je ubojita. Ponekad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije