Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupi put

Poznato je koliko su Srbi platili let u 'hrvatskom' avionu na Euro. Koštalo ih je čitavo bogatstvo

Foto: Instagram screenshot
1/4
01.07.2024.
u 12:19

Cijenu propusta je "platio" glavni tajnik nogometnog saveza Srbije Jovan Šurbatović koji je nakon europskog prvenstva podnio ostavku

Kako javlja Telegraf let u avionu s hrvatskim obilježjima s kojima je reprezentacija Srbije odletjela na europsko prvenstvo, Srpski je nogometni savez platio 48 500 eura.

 

Podsjećamo, Srbi su na EURO otišli u avionu s hrvatskim obilježjima što je razljutilo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Cijenu propusta je "platio" glavni tajnik nogometnog saveza Srbije Jovan Šurbatović koji je nakon europskog prvenstva podnio ostavku.

"Mogu pretpostaviti da se nije govorilo o tome da se ne bi uznemiravala reprezentacija Srbije dok igrači igraju i bore se za Srbiju. Ali točno je da se dogodilo. Da je sramota, sramota je. Predsjednik Vučić je, rekla bih, bio očajan zbog toga i izuzetno ljut. Očekujem da se identificiraju odgovorni i da se vidi zašto se to dogodilo", rekla je predsjednica Skupštine Ana Brnabić o incidentu na Happy Tv-u nakon srpskog ispadanja.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar votum
votum
13:30 01.07.2024.

Dobro su i prošli jer su imali mogućnost i čast da lete pod oznakama nogometnih velikana.

PR
pravednik2
15:43 01.07.2024.

Dobro su prošli. 48.000 za čarter nije mnogo. A čast, da lete u našem zraklopovu je neprocjenjiva.

Avatar Idler 3
Idler 3
12:52 01.07.2024.

To sme im namjerno tak puno naplatili 😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije