Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNI KAOS KOD SUSJEDA

VIDEO Srpski reprezentativci preko mobitela saznali tko će igrati u ključnoj utakmici na Euru?!

Srpski reprezentativci
Screenshot/Twitter
27.06.2024.
u 11:45

Za sada ne postoji službena potvrda da su Srbi preko mobitela saznali postavu koja će istrčati na teren protiv Danske.

Srpski mediji i javnost ne prestaju pisati o svojim nogometnim reprezentativcima, koji su se vratili u Beograd nakon što su ispali s Europskog prvenstva. Sada je isplivao jedan video prije utakmice Srbije i Danske (0:0), a na kojemu se navodno može vidjeti kako su srpski reprezentativci na službenoj stranici Uefe saznali početnu postavu za ključnu utakmicu Eura.

Tek kasnije im je sastav, navodno, izbornik Dragan Stojković priopćio u svlačionici. "Ozbiljna ludnica", piše jedan korisnik X-a, bivšega Twittera, uz video na kojemu napadač Dušan Vlahović na svojem mobitelu nešto doista pokazuje suigračima. Za sada, ipak, ne postoji službena potvrda da su tada i saznali postavu koja će istrčati na teren protiv Danske.

Podsjetimo, nogometaši Danske i Srbije odigrali su bez golova u susretu posljednjeg, trećeg kola skupine C na Europskom prvenstvu, čime su Danci završili natjecanje na drugom, a Srbija na posljednjem mjestu ljestvice. Time su Srbi okončali nastup na prvenstvu, dok su Danci drugi i u osmini finala će igrati protiv Njemačke. Taj je dvoboj na rasporedu u subotu od 21 sat. Slovenija je treća na ljestvici, ali je kao i Danska osigurala prolaz među 16 najboljih.

Danska i Slovenija su imale identične brojke nakon tri utakmice sve do broja žutih kartona. S obzirom na to da je Danska imala jedan žuti karton manje, pozicionirala se na ljestvici ispred Slovenije. Premda je Srbiji igrala samo pobjeda u ogledu protiv Danske, ostavila je iza sebe prilično beskrvnu utakmicu s možda tek jednom dobrom prilikom. Danska je bila bolja u prvom dijelu, a nakon toga je čuvala remi i mirno privela susret kraju.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Srpski reprezentativci
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije